slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3 slideshow 4

.

ÉRTESÍTÉS A PIACI BÉRLŐK ÉS A POLGÁROK RÉSZÉRE

Tisztelt bérlők és polgárok, értesítjük Önöket, hogy  a „TOP-EXPO“  Vásárt , amely 2017. szeptember 8-tól -2017 szeptember 10-ig fog tartani,  most, első alkalommal,  a topolyai „PIAC“ Közvállalat területén szervezik meg.

Krečenje pijačne hale/Piac csarnokainak meszelése

Topolyai városi piac pultjainak és elárusitóhelyeinek nyilvános árverése

A piac szerepének hivatalos értelmezése az élelmiszer-kereskedelemi láncban

A folyó évi első ülésen, melyet Belgrádban tartottak, a Szerbia Piacai Gazdasági Egyesület Igazgató Bizottsága határozatot hozott hogy a Kereskedelmi, Idegenforgalmi és Távközlési Minisztériumhoz igénylést nyújtson be a piacok élelmiszer-kereskedelemben betöltött szerepének hivatalos értelmezése iránt. 

Köszöntő

Köszöntjük a topolyai Piac KV hivatalos weboldalán.

Küldetés

A dolgozók mindennapos mozgósítása és ösztönzése, új ötletek megalkotására, a rendelkezésre álló teljesítőképesség bővítése, előmozdítása és korszerűsítése, az alábbiak érdekében:
- az árusok részére lehetővé tegyék a legkedvezőbb feltételeket termékeik árusításához, s jövedelmük megteremtéséhez, valamint a fogyasztók részére megteremtsék a lehető legszélesebb körű választékot, a piaci verseny által meghatározott üzleti környezetben;
- vonzó kül- és beltér megteremtése, s minden meglevő teljesítőképesség felhasználása, hogy a fogyasztók és az árusok kellemes, ösztönző és hozzáférhető környezetben üzletelhessenek;
- a kistermelők ösztönzése hogy ezen hagyományos térségben eredeti termékeket kínáljanak fel, az értékesebb élelem jellemzőivel: regionális márkák, eredetvizsgált jelzéssel rendelkező élelem és egészséges élelem.

Távlatok

A kiskereskedelmi piac (Piac Kv) jövöjének az új kínálaton kell alapulnia:
- értékesebb és egészséges élelem;
- friss gyümölcs és zöldség (híres termelőtől, mely egyben eladó is);
- egy nap alatt a földekről az asztalra jutó termékek kínálata;
- a célcsoportokkal folytatandó párbeszéd kiépítése;
Ezért, általános értelemben véve, a piaci tevékenység fejlesztésének távlatát az alábbiakban igyekezünk fellelni:
- a kínálat tartalmi bővítése,
- a piac közművesítési rendezése és felszerelése, Az élelem biztonságáról szóló törvénnyel összhangban egyfelől, s
- a különlegesség megőrzése másfelől. A vevők, fogyasztók és szolgáltatások felhasználói, akiket általánosan felhasználók fogalommal jelölünk, a vállalat tevékenységének egyszersmind kezdő- és végpontját képezik. A vállalat üzleti folyamatait, az előttünk álló években, a felhasználók szemszögéből hordozott érték növelésének érdekében alakítjuk.

© 2014 Sva prava zadržana; Designed by aghabogha